posebna ponuda

Na jednostavan i siguran način kreni sa svojim fitness putovanjem

Play Video

Što i kako

Nemaš vremena…ne znaš kako …želiš krenuti sama…

Ako si uistinu odlučila preuzeto kontrolu nad svojim fitnessom to jest zdravljem, ali u nekom svom tempu onda je ovo savršen put za tebe. Odaberi neki od paketa i kreni u fitness avanturu. 

Svi kupljeni programi tvoji su zauvijek, a stvorit će ti odličan temelj  za daljnji razvoj! 
 
Spartana black friday

CORE RESTORE PROGRAM

Program za aktivan i snažan core

€20

U potrazi za programom koji će vam pomoći ojačati svoj core? Ne tražite dalje! 

Snažan core ima brojne benefite poput poboljšanja stabilnosti, ravnoteže, držanja tijela te smanjenja rizika od ozljeda i bolova. Otkrijte više o važnosti vježbanja corea u našem najnovijem blog postu. Ne propustite priliku za ulaganje u svoje zdravlje i snagom corea transformirajte svoju tjelesnu izvedbu. 

Kupite program za jačanje corea i započnite put prema snažnijem i zdravijem tijelu danas!

Individualni trening

21 DAY STRONG AND HEALTHY HOME TRAINING KICK START

€20

Pristupila si pokretanju svog fitness puta? Upoznaj se s našim 21-dnevnim KICK START fitness programom, dizajniranim posebno za sve koji su odlučili poduzeti akciju i krenuti s treningom. 

Ovaj program je osmišljen da te motivira da započneš svoje fitness putovanje iz udobnosti svog doma, bez potrebe za rekvizitima ili kompliciranim vježbama. Kreiran je s ciljem da ti olakša i pojednostavi putovanje prema boljem zdravlju, te da treniranje postane neizostavan dio tvog života. Uključuje osnovne smjernice vezane za prehranu i aktivnost, koje će ti pomoći u planiranju i organizaciji. Bez obzira na tvoju razinu fitnessa, ovaj program će ti pružiti strukturiran pristup i podršku kako bi postizanje tvojih ciljeva bilo ostvarivo i ugodno iskustvo.

PREDAVANJE O OSNOVAMA PREHRANE I METODAMA USPJEŠNOG MRŠAVLJENJA

€30

Zamorna je ta potraga za pravim putem u mršavljenju, zar ne? Toliko informacija, dijeta, savjeta i preporuka, ali na kraju se čini da ništa nije jasno. Već si umorna od isprobavanja različitih metoda mršavljenja koje nisu dale željene rezultate. 

No, ima nade! Upravo za tebe sam pripremila posebno predavanje koje će rasvijetliti sve nejasnoće vezane za mršavljenje. Ovo predavanje će ti pružiti temeljna znanja o:

  • Osnovama prehrane
  • Osnovama mršavljenja
  • Makro i mikro nutrijentima
  • Metabolizmu
  • Kako uspješno smršaviti i zašto ponekad ne možemo smršaviti
  • Zašto se debljamo
  • Najboljim dijetama za gubljenje kilograma (LCHF, Keto, LFHC, Paleo…)
  • Utjecaju određenih namirnica na debljanje
  • Uloga suplemenata
  • Što učiniti kad dostignemo željenu težinu
  • Kako izbjeći ponovno dobivanje kilograma
  • Razotkrivanju “fitness mitova i legendi”

 

Ne gubi više vrijeme na pogrešne metode. Pridruži nam se na ovom nevjerojatnom predavanju koje će ti pružiti sve potrebne informacije kako bi postigla svoje ciljeve u mršavljenju i održavanju zdrave tjelesne težine. Započni svoju transformaciju već danas i kreni na put prema zdravom i sretnom životu

Posebna ponuda - jeftnije u paketu!

Želiš SVE!

Sva tri programa + Spartana online treninzi za samo 50EUR

Zamislite samo što biste mogli postići kada kombinirate tri moćna programa za transformaciju tijela i zdravlja! Sada imate priliku osigurati sebi potpunu podršku i znanje koje će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve na najučinkovitiji način.

Core Program je posebno dizajniran za jačanje i stabilizaciju vašeg corea, osiguravajući stabilnost, ravnotežu i sprječavanje ozljeda. Naš 21-Dnevni Strong and Healthy Home Training Kick Start je idealan za one koji žele pokrenuti svoje fitness putovanje bez kompliciranih vježbi i rekvizita. Također nudimo posebno predavanje o mršavljenju i održavanju zdrave tjelesne težine, pružajući vam ključna znanja o prehrani, nutrijentima i metabolizmu za postizanje dugoročnih rezultata.

I to nije sve! Uz ove tri programa, dobit ćete i pristup našem Spartana online treningu. Ovdje ćete doživjeti pravu eksploziju energije i snage uz dinamične i izazovne treninge koje će vas dovesti do sljedeće razine fitnessa.

I sve to zajedno, sve ove vrijednosti programa – Core Program, 21-Dnevni Strong and Healthy Home Training Kick Start, predavanje i Spartana online treninzi – možete dobiti za samo 50 eura! To je nevjerojatna prilika da uložite u sebe i započnete svoju transformaciju.

Ne čekajte više. Iskoristite ovu posebnu ponudu i osigurajte si sve što vam treba za uspjeh. Ojačajte svoj core, postanite snažni i zdravi, steknite ključno znanje o prehrani i mršavljenju, i uživajte u energičnim Spartana online treninzima. Vaša transformacija počinje ovdje i sada!

Još nisi sigurna što je najbolje za tebe?

Godine iskustva mi omogućavaju da kroz kraće konzultacije prepoznam ključne probleme u nečijoj prehrani i aktivnostima. Obrati mi se bez obaveza za konzultacije!

Koristimo kolačiće radi boljeg iskustva. više informacija

Nastavkom korištenja ove web stranice prihvaćate korištenje kolačića za funkcionalne i marketinške usluge. Više o privatnosti na spartana.hr pročitajte u uvjetima opisanim u Pravilima o privatnosti

Zatvori