Prehrana koja je uistinu prilagođena Vama!

KONCEPT PREHRANE

by Sara Perić Tanković

Hrana je Vaš prijatelj

Jeste li imali loša iskustva s dijetama, zbunjeni ste u cijeloj toj priči, a imate višak kilograma i nemogućnost/neznanje kako ih skinuti, kako posložiti obroke, koju hranu odabrati, kako ostvariti rezultat i zadržati ga?

Isprobali ste niz ”programima prehrane” u kojim se izbacivao šećer, ugljikohidrati, jela se samo piletina, brokula, posni sir i slično jer ”sve ostalo deblja”. Preko tjedna ”morali” jesti čisto da se za vikend nagradite sa ”cheat obrokom”. Na prijašnjim programima stalno ste morali jesti jedno te isto kroz cijeli program…

Recite dosta takvim obrascima ponašanja i upoznajte svoje tijelo. Neka hrana postane Vaš prijatelj!​

Koncept prehrane by Sara Perić Tanković

Uistinu se se sve može jesti, skinuti kilograme i biti zdrav!

No bez osnovnih informacija i znanja o osnovama funkcioniranja našeg tijela, organizma, a i naše psihe ne možemo niti krenuti u rješavanja problema s prehranom i viškom kila.

Zato sam napravila ovaj koncept programa!

Inicijalna analiza

Prvi korak je prikupljanje podataka o općem zdravstvenom stanju, prehrambenim i životnim navikama, preferiranjima te ciljevima.

Prvi koraci

Vodi se dnevnik prehrane 7-10 dana te antropometrijsko mjerenje. Ovo je kritičan korak kako bi se pratio napredak jer nije sve u kilaži.

Koncept za tebe

Prehrana gdje VI slažete obroke: s hranom koju volite i koje se ne želite odreći - jer ne morate. Jedete skupa s obitelji bez ''posebne'' hrane.

Komunikacija i edukacija

Koncept je praćen stalnom online ili osobnim kontaktom kako bi se sve osvještenije hranili.

Cjeloživotno zadovoljstvo

Dostignuti rezultat i zadržite, ALI što je najbitnije, vodite ispunjen život gdje Vam prehrana ne određuje zadovoljstvo.

Još niste sigurni...​

  • da možete jesti svu hranu i mršaviti
  • gubiti na kilaži i centimetrima bez da ste nervozni
  • održavati kilažu bez posebni režima prehrane
Javite se bez obaveze!

Koristimo kolačiće radi boljeg iskustva. više informacija

Nastavkom korištenja ove web stranice prihvaćate korištenje kolačića za funkcionalne i marketinške usluge. Više o privatnosti na spartana.hr pročitajte u uvjetima opisanim u Pravilima o privatnosti

Zatvori